Foto av Sai Kiran Anagani från Unsplash

Översättningar utan klick

Sluta oroa dig över översättningar

En flerspråkig webbplats är nyckeln till att stärka sin position på de befintliga marknaderna och att erövra nya. Transfluent erbjuder översättning utan klick för flera plattformar - Omvandlar underhåll från en jobbig syssla till en standardrutin.

Spara tid genom att beställa översättningar från den plattform ni redan använder

Få översättningarna tillbaka direkt dit de ska

Aktivera automatiska översättningar för oslagbar bekvämlighet

eCommerce

Visste du att så mycket som 75 % av människor föredrar att handla produkter på sitt eget språk? De flesta handlar aldrig från webbplatser som bara finns på engelska. Öka försäljning och bygg kundlojalitet genom att kommunicera med dina kunder på deras eget språk.

Shopify

Håll alltid dina språkversioner uppdaterade i Shopify

Transfluents Shopify-app gör det lätt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst och automatiskt underhålla dessa översättningar.


Läs mera »

Koppla upp din WooCommerce-butik mot vår API

Trött på att manuellt exportera och importera översättningsfiler till WooCommerce? Vi har ett färdigt WooCommerce-tillägg och know-how om att lokalisera hela webbutiker till olika språk.


Läs mera »

WooCommerce
Magento

Översätt hela din Magento-webbutik lätt och enkelt

Transfluents Magento-tillägg gör det enkelt att lokalisera hela din produktkatalog till vilket språk som helst och hålla översättningarna uppdaterade.


Läs mera »


Kundtjänst

Att besvara ärenden för era kunder på deras modersmål är avgörande för ert globala varumärke. Säkerställ att er kommunikation bygger på översättningar gjorda av infödda översättare, som förmedlar företagets tonalitet och bidrar till varumärkets internationella framgång.

Översättning av e-post och meddelanden i Zendesk

Låt oss presentera Transfluent for Zendesk – en utmärkt tilläggstjänst som låter dig omedelbart maskinöversätta alla inkommande ärenden och låter utgående svar översättas av en mänsklig översättare innan de skickas till internationella kunder!


Läs mera »

Zendesk

Webbplatser

Flerspråkiga webbplatser är avgörande för alla som verkar utanför sin hemmamarknad. Översättningar är avgörande inslag i god kundupplevelse då 9 av 10 kunder föredrar att surfa på webbplatser på sitt eget språk.

Översätt allt ditt WordPress-innehåll enkelt

Översätt allt ditt innehåll enkelt med vårt gratis WordPress-tillägg. Bara installera och välj innehåll, resten hanteras av vårt tillägg.


Läs mera »

Zendesk

Vi stöder flera plattformar - fråga vårt säljteam om du vill veta mer!

Vårt API möjliggör anpassade lösningar

Använder ni en anpassad lösning, eller vill ni ha mer kontroll? Vi erbjuder en enkel API med färdiga mallar för PHP och Ruby som vi kan integrera till ert system.
Läs mera om vår API här

Skicka ett meddelande till oss så tar vi reda på hur vi kan automatisera er översättningsprocess