Vi har översättare för alla behov

För att översättaren ska kunna leverera en bra översättning, är det alltid nödvändigt att hen har goda kunskaper om ämnesområdet. Med vårt nätverk på flera hundra översättare hittar vi den rätta experten för ditt projekt, oavsett område.

Letar du efter specifik kompetens?

Juridiska översättningar

Att översätta kontrakt, tjänstevillkor och annat känsligt innehåll kräver en erfaren översättare med flera års erfarenhet. Våra certifierade juridiska översättare är flitigt anlitade av flera stora advokatbyråer.

Marknadsföring och reklam

En teknisk korrekt översättning uppfyller sällan kraven som ställs på marknadsförings- och reklamtexter. Våra kreativa, modersmålstalande översättare är duktiga på att skapa engagerande texter som tilltalar er målgrupp.

Spel

Android, iOS, Playstation eller Xbox? Valet av plattform avgör vilken terminologi som är rätt. Vi tillhandahåller dedikerade översättare, som ofta själva är gamers och som därför kan den rätta terminologin utantill. Läs mer om att översätta spel hos Transfluent>

Finansiella översättningar

Amortering, poster utanför balansräkningen, IFRS; att översätta årsredovisningar och finansiella rapporter kräver kunskap om många specifika termer. Bland Transfluents översättare finns årsredovisningsveteraner som ser till att era rapporter blir översatta korrekt.

Webbplatser och e-handel

Webbplatser och nätbutiker är era mest synliga kontaktpunkter gentemot kunden. Att översätta en nätbutik till rätt språk är ofta ett kritiskt steg för att säkra bättre omsättning. Våra översättare hjälper er att omvandla trafik från andra länder till internationell försäljning.

Videor och undertextning

Efterfrågan på videor växer hela tiden. Transfluent erbjuder videoöversättningar och flerspråkiga undertexter, översatta av erfarna proffs. Vi tror att skickligt lokaliserade videor är nyckeln till att tala till publiken på rätt sätt. Läs mer om videoöversättning här >

Böcker

Böcker och e-böcker fortsätter att vara viktiga. Vid Transfluent hanteras boköversättningar som projekt, och översättningarna görs av ett team av professionella översättare och korrekturläsare. Tack vare våra kunniga översättare kommer den översatta boken att bevara källtextens känsla och ton.

Få en offert direkt

Var lokal, globalt

Hur kan vi hjälpa dig? Skicka oss ett meddelande, en kontaktbegäran eller en offerförfrågan genom formuläret nedan. Du kan också skicka e-post på adressen sales@transfluent.com .