Asus logotyp
”Det krävs ett gott samarbete med vår översättningsbyrå för att vi ska kunna kommunicera på flera marknader och språk. Transfluent ger ASUS tillförlitlighet, effektivitet och viktigast av allt - noggrannhet. Transfluent ger oss sinnesfrid så att vi kan fokusera på våra produkter och inte behöver oroa oss för översättningar.”
Dick Andersson
E-tail-specialist
ASUS Nordic
”Vi är väldigt nöjda med Transfluents tjänst, särskilt det lättanvända och intuitiva användargränssnittet. Jobb kan beställas direkt via en webbportal. När man beställer får man tydlig information om pris och tidsåtgång för projektet.”
Christa Tavan
Kommunikationschef
Solteq
Solteq logotyp
Helsinki Seagulls logotyp
”Helsinki Seagulls är det enda laget i huvudstadsregionen som spelar i Korisliiga, den högsta nationella nivån, och i dess publik finns även internationella gäster. Det är därför viktigt för oss att viktig information om våra matcher och aktiviteter också finns på engelska. Vi har beslutat att samarbeta med Transfluent, som översatte vår webbplats till engelska snabbt och med hög kvalitet.”
Milla Valjus
Marknads- och försäljningschef
HELSINKI SEAGULLS
“Vi har översatt dokument av många olika slag med hjälp av Transfluents översättningstjänster. Trots att vi inom byggbranschen använder mycket branschspecifika ord och uttryck, har de levererat fungerande översättningar i snabb takt. Rekommenderar varmt!”
Tommi Kahiluoto
Country Manager
Kingspan Oy, Paroc Panel System
Paroc Panel System logotyp
Bring logotyp
”Transfluents tjänst är extremt snabb och agil när det gäller att tillhandahålla översättningar. Vi har varit mycket nöjda med deras tjänst.”
Pekka Lehtinen
Director Sales and Marketing
Bring Finland
”Snabbhet är ofta avgörande i klädbranschen. Transfluent är en extremt agil partner som alltid jobbar för att hitta lösningar för våra behov. Om ni behöver kostnadseffektiva, snabba översättningar som sparar tid och möda kan det vara smart att samarbeta med dem.”
Riika Paakkunainen
Communications Manager
Reima Oy
Reima logotyp
Azets logotyp
”Översättningar av Transfluent håller verkligen hög kvalitet. Jag är extremt nöjd med att använda deras expertis när jag jobbar åt kunder.”
Juha Pohjola
Team Leader, Payment and travel expense services
Azets Insight Oy

”En måste-app för internationella nätbutiker! Det överlägset enklaste sättet att sköta dina översättningar. Snabb och förstklassig tjänst.”
Tomi Kottonen
Grundare
The Arctic Pure/Hyvinvoinnin Tavaratalo
The Arctic Pure logotyp

Azets logotyp
”Vårt samarbete har fungerat jättesmidigt. Vi är särskilt nöjda med Transfluents snabbhet och kundservice”
Annette Kauppinen
CMO
Gold&Green Foods Ltd.


”Transfluents översättningstjänst har fungerat på ett snabbt, vänligt och högkvalitativt sätt, vilket gör den lätt att rekommendera.”
Tom Weckman
CEO
SportLife Nutrition® - Elite Fitness Oy
SportLife Nutrition logo

weekendbee
”Transfluents översättningstjänster är till utmärkt hjälp när våra egna resurser inte räcker till och ger oss den flexibilitet vi behöver.”
Mari Hamara
E-handelskoordinator
Weekendbee


Var lokal, globalt

Dra nytta av världens snabbaste sätt att få professionella översättare att översätta ert innehåll! Alla steg i vår översättningsprocess utförs på vår fullt automatiserade plattform. Som standard redigerar och korrekturläser våra granskare alla översättningar innan de levereras.

Hur kan vi hjälpa dig? Skicka oss ett meddelande, en kontaktbegäran eller en offerförfrågan genom formuläret nedan. Du kan också skicka e-post på adressen sales@transfluent.com .