background

LOKALISERA DITT SPEL MED FÖRVISSNING OM KVALITET

Proffsig spellokalisering

Utöka era marknader och erövra internationella marknader med våra proffsiga lokaliseringar. Lyckad lokalisering är avgörande för att få bättre recensioner och nå större marknader.

Vi på Transfluent har lokaliserat mobilspel i redan ett decennium och kan ge er tillgång till erfarna översättare för vilken marknad som helst.

FÅ EN OFFERT

Vi erbjuder

Mer än 40 språk

Vi lokaliserar spel till mer än 40 språk och för flera plattformar. Vi har erfarenhet om allt från strategiska krigsspel till pedagogiska spel och barnspel – och allt däremellan. Oavsett vilken plattform eller marknad ni riktar er till så står vi till hjälp.

Ett dedikerat team av professionella gamers

Vi handplockar ett dedikerat översättarteam som jobbar med ert spel för att säkerställa jämn kvalitet. Våra spelöversättare är förutom professionella översättare ofta också gamers med erfarenhet inom industrin.

Inte bara spelöversättningar

Utöver att lokalisera spelets innehåll översätter vi även marknadsföringstexter, beskrivningar för Apple Store och Google Play samt servicevillkor och dataskyddsbeskrivningar.

En effektiv process

Vi tar emot filer i olika format och kan även använda Google Sheets för att hantera källtext. Vad som än passar ert arbetsflöde. När det gäller betalning tar vi alla större kreditkort och erbjuder även fakturering.

Fingersoft rekommenderar Transfluent

image

VÅRA KLIENTER

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
kati peltomäki

Kati Peltomäki

Gaming Industry Lead

Kati har skaffat XP inom spellokalisering i redan ett decennium och är inte främmande för att ta hand om hektiska projekt och flerspråkiga team. Hon värdesätter kvalitet och levererar den effektivt med ett extra leende och tramsiga skämt.

Du kan nå henne på kati@transfluent.com. Hon är redo att hjälpa ert spel att erövra världen!

Kontakta oss

Vill du höra mer eller begära en offert? Lämna ett meddelande åt oss så hör vi av oss!